طراحی گرافیک

ارائه یک پارچه خدمات طراحی گرافیک

یکی از دغدغه اساسی مدیران و صاحبان کسب و کارها نیاز به وجود یک مجموعه کامل بوده، که توانایی ارائه یک پارچه خدمات طراحی گرافیک بوده. یکی از نقاط قوت مجموعه طراحی گرافیک لوگو ایران واحد طراحی گرافیک این مجموعه است که گرافیست‌‌های حرفه‌ای آن خدمات متنوعی را در کنار یکدیگر به مشتریان ارجمند در چارچوب استانداردهای بین المللی ارائه می کنند.
با ارائه یک پارچه خدمات هارمونی روند کار حفظ می‌شود و از همه مهمتر مبلغ بسیار زیادی صرفه جویی، چرا که تمامی طراحی‌ها همه یکجا انجام شده و در وقت و هزینه صرفه جویی می شود.
ما در لوگو ایران سعی کرده ایم که طراحانی با سلایق مختلف را را گرد هم آوریم تا بتوانیم تمامی نیاز‌های مشتریانمان را پاسخگو باشیم، در صورتی که شرکت و سازمانی تازه تاسیس هستید و یا به دنبال تحویلی در سیستم ظاهری اوراق گرافیکی خود هستید پیشنهاد می‌کنیم از مشاوره رایگان کارشناسان ما استفاده نمایید.

خدمات طراحی گرافیک

مجموعه طراحی گرافیک لوگو ایران کلیه خدمات طراحی گرافیک شما را شامل موارد زیر انجام می دهد و هدف ما این است که شما همواره در جایگاهی بالاتر از رقبای خود قرار داشته باشید.

طراحی کاتالوگ و بروشو

طراحی لوگو و لوگو‌تایپ

طراحی بسته‌بندی محصولات

طراحی گرافیک صفحات وب

طراحی بیلبورد و پوستر

 
 

طراحی گرافیک چیست؟

طراحی گرافیک روندی است که باعث میشود یک محتوا بهتر دیده شود، طراحى گرافیک در واقع اصطلاحى است براى حرفه‌اى متشکل از طراحى لوگو، تصویرسازی، عکاسى و چاپ به منظور تبلیغات استفاده می‌شود.
طراحی گرافیک هر راه خلاقانه ای برای حل مسئله است. می‌تواند معانی زیادی داشته باشد ولی به طور کلی ایجاد یک ارتباط دیداری و تصویری است. می‌تواند طراحی لوگو باشد می‌تواند کاتالوگ باشد یا پستر ویزیت باشد. هر چیزی که به ارتباط دیداری و تبلیغات ربط داشته باشد.
اما طراحی گرافیک در یک نگاه به نمایش بصری، پیام و ایده‌ای خاص می‌پردازد و این مهم را با استفاده از نمادها، نشانه ها، کلمات، ترکیب تصاویر و رنگ‌ها انجام می‌دهد. طراح گرافیک یا graphic designer ممکن است از طریق صفحه آرایی، تایپوگرافی، تصویرسازی و عکاسی دست به تولید یک اثر هنری با مفهوم و پیامی خاص بزن.

طراحی گرافیک
طراحی گرافیک

تاریخچه طراحی گرافیک

طراحی گرافیک به عنوان یک تخصص از اواسط ده۲۰ مطرح شد. تا آن هنگام شرکت‌ها و مؤسسات تبلیغاتی توسط هنرمندان تجاری اداره می‌شد. این تخصص ها عبارت بودند از: صفحه بند؛ حروفچین که عنوان ومتن را با تمام جزییات طرح ریزی میکرد؛ تصویرگران که هر نوع آثار ترسیمی مثل نمودارهای فنی را تهیه می کردند.
طى دههٔ ۱۹۶۰، طراحى گرافیک به عنوان شیوهاى براى حل مشکلات ارتباطى و اطلاع رسانى مطرح شد و به همین ترتیب نیز به عنوان مُد مطرح شد. چیزى که با سلیقهٔ به روز بودن و حتى پیشرفت مرتبط بود. اما تغییر در سبک آن حاصل چندمین عامل مؤثر مانند پیشرفتهاى فناورى در حوزهٔ رسانه و نیز تحولات رایج در جامعه بود. و از آنجائىکه تنها هنر بصرى نبود و کلام نیز در آن نقش مؤثرى داشت مى توانست مورد توجه کارشناسان و صاحب نظرانى که نسبت به اهمیت اجتماعى ارتباطات آگاه شده بودند، قرار بگیرد.

طراح گرافیک یا گرافیست

ارتباط بصری در وسیع ترین معنی دارای تاریخی بلند و طولانی است. اشاره‌ای کوتاه تنها به نام برخی از زمینه ها و عرصه هایی که هنر گرافیکی و به خصوص طراحی گرافیک تمامی و یا بخشی از آن را تشکیل می‌دهد، به خوبی می‌تواند بیانگر این مطلب باشد که هنرمند طراح امروز به واسطه زبان گرافیک با دیگران و محیط اطرافش گفتگو می‌کند. یک نوع ارتباط و همکاری همگانی برقرار می سازد، اطلاع رسانی می نماید، تجارت می کند، هشدار می دهد. هویت خود را به ثبت می رساند، آموزش می دهد، روایت می کند، منادی افکار گوناگون در جامعه می گردد و بالاخره اینکه محیط و اطراف و اشیاء پیرامون خود را جذاب تر و زیباتر می سازد.
طراحان گرافیک از ترکیب‌های هنری از قبیل فنون چاپ، تصویرسازی، رنگ و غیره برای حل مشکلات و بیان ایده‌ها استفاده می‌کنند. انجام اینگونه پروژه‌های گرافیکی، راه و روش فرعی و آسان ندارند و به همین دلیل است که هر طراح گرافیکی، سبک و روش مخصوص به خود را دارد.

ارزش کار و توانایی های یک طراح گرافیک

همانطور که تاکنون به این مساله پرداخته ایم، ارزش و اهمیت حرفه ی طراحی گرافیک بسیار فراتر از آن چیزی است که تصورش را می کنیم. بنابراین کسی که خود را به عنوان یک طراح گرافیک می داند باید از توانایی های بسیار بالایی برخوردار باشد. چرا که بخش عمده ای از دنیای تجارت و دنیای بصری در دسان این علم است.
علیرغم باور عموم شغل طراحی گرافیک نه تنها آسان نیست بلکه سختی ها و پیچیدگی های مخصوص خودرا نیز دارد. به طور خلاصه طراحی گرافیک یک کار بسیار بسیار پر ارزش است. در عین حال که کاری سخت و ظریف نیز هست. ولی با این حال همواره درآمد یک طراح گرافیک در ایران و چه در جهان همواره پایین تر از آنی است که این کار ارزش آن را دارد. با این حال کسانی هم هستند که توانسته اند با داشتن مهارت های گرافیک همچون طراحی لوگو ، طراحی کارت ویزیت ، طراحی پوستر ، طراحی تراکت ، طراحی جلد کتاب و … به درآمد های بسیاری دست پیدا کنند.

طراحی گرافیک بخشی از تجارت دنیا

این حرفه به قدری اهمیت و رشد پیدا کرد که در نهایت طراحی گرافیک به بخشی از دنیای تجارت پول بدل شد. تمام سازمانها و موسسات و شرکت ها و حتی کسب و کار های کوچک، خود را نیازمند یک هویت بصری دانستند. بدین ترتیب طراحان گرافیک به تدریج جهت بازاریابی محصولات و خدمات و خلق تصاویر و زیبا سازی برند یک کسب و کار ، به کار فراخوانده شدند.
هر شرکتی، چه نوپا چه کهنه‌کار و شناخته شده برای کسب برتری نسبت به رقبای خود همواره تلاش می‌کند. در واقع استفاده از تصاویر گرافیکی درست و جذاب در محتوا و تبلیغات بیزینس‌ها، ابزار درستی برای پیروزی در این رقابت تنگانگ است.
درمیان همه‌ی روش‌های کمپین‌های تبلیغاتی، استفاده درست از گرافیک، معجزه می‌کند و وسیله انتقال صحیح هدفِ تبلیغات به مخاطب است. امروزه این هنر، ما را یک پله برای دست یابی به هدف و موفقیت در کمپین‌های تبلیغاتی بالاتر برده است. این ابزار جذاب بسیار اثربخش و قوی است؛ فقط باید بدانید چگونه و کجا از آن استفاده کنید.

شاخه‌های طراحی گرافیک

شاخه‌های طراحی گرافیک

کار در طراحی گرافیک انواع مختلفی دارد و ازکارهای کوچکی مثل طراحی یک تمبر پستی یا نمونه های سطح بالاتری همچون صفحه آرایی روزنامه های بین المللی باشد. همچنین طراحی گرافیک می تواند برای مقاصد مختلفی همچون تجاری ، آموزشی ، فرهنگی و سیاسی باشد.
برای بیش از صد سال طراحان گرافیک نوع ، شکل و تصویر روی پوستر، تبلیغات و دیگر موارد چاپی را انجام می دهند.

طراحی لوگو، آرم ، نماد یا نشانه ( علائم تجاری )

لوگو یک نشانه‌ی گرافیکی است که می‌تواند به صورت علامت، سمبل، نوشتار و یا ترکیبی از این‌ها طراحی شود. این نشانه گرافیکی به وسیله شرکت‌های تجاری، تولیدی و صنعتی و هم‌چنین کسب وکارهای کوچک استفاده می‌شود تا از این طریق نوع خدمات اهداف و محصولشان را سریع‌تر به مخاطب معرفی کنند. به واسطه خلاقیت، منحصر به فرد بودن و بصری بودن در اذهان حک شده و ماندگاری بیشتری در ذهن مخاطب داشته باشند.

طراحی پوستر

پوستر (poster) طرحی گرافیکی در یک صفحه است که برای ارائه محتوا در یک نگاه به مخاطبان استفاده می‌شود. پوسترهای معمولی از نقاشی و نوشته تشکیل شده‌اند اما ممکن است یک پوستر دارای نقاشی یا نوشته تنها باشد. آن ها ممکن است برای جلب توجه یا اطلاع‌رسانی بر روی دیوارها و دیگر مکانهای تبلیغاتی چسبانده شوند.
یکی از نکات مهم و کلیدی در طراحی پوستر این است که طراحی به صورتی باشد که مخاطب را در نگاه اول به خود جذب کند ، که این امر باعث دیده شدن محصول و یا اطلاعیه شما به صورت کامل می‌شود .

طراحی کاتالوگ و بروشور

اگر بخواهیم کاتالوگ و بروشور را معرفی نمائیم باید بگوئیم که کاتالوگ شامل دفترچه‌ای از اطلاعات کامل محصولات و یا خدمات است که مخاطب می‌تواند هنگام مطالعه آن با نحوه استفاده از محصولات و یا خدمات آشنا شود. کاتالوگ‌ها برای اشخاصی که رابط میان تولید کننده و مصرف کننده می‌باشند، تهیه می‌گردد. این اشخاص خریداران عمده یا کسانی هستند که نقش مثلا فروشنده یا مغازه دار، نقش واسطه میان ارائه دهنده خدمات و گیرنده خدمات را بازی می‌کنند.

طراحی رابط کاربری

رابط کاربری یا UI یکی از داغ ترین مباحث امروزی در کسب و کارهای اینترنتی است. در واقع رابط کاربری پلی میان ما و کاربر برای ایجاد تعامل است. رابط کاربری یا همان User interface، تاثیر مستقیمی بر روی تجربه کاربر می‌گذارد و اگر می‌خواهید در دنیای امروزی شانسی برای رشد و رقابت با رقبای خود داشته باشید، باید ابتدا به بهبود رابط کاربری وب‌سایت یا اپلیکیشن خود فکر کنید.

مهارت های مورد نیاز یک طراح گرافیک

طراح گرافیک هم مثل خیلی از شغل‌های دیگه به یک سری مهارت اولیه نیاز داره اگه شما درصد زیادی از مهارت‌هایی که گفته میشه رو داشته باشید خیلی راحت می‌توانید به موفقیت برسید و به یک گرافیست حرفه‌ای تبدیل شوید.
یک طراحی خوب نیاز به یک فکر و ایده ناب دارد. ذهن یک طراح گرافیک باید مدام در حال ایجاد ایده های جدید باشد در دنیای پیرامونش کنجکاوی کند و بتواند بین ساده ترین مسائل یک ارتباط بصری ایجاد کند. آشنایی با نرم افزارهای تخصصی طراحی مانند فتوشاپ و یا ایلیوستریتر و ایندیزاین از مهمترین وظایف طراح است.

تعدادی از نرم افزارها مورد نیاز طراح گرافیک

ادوبی فتوشاپ
ادوبی فتوشاپ

فتوشاپ Photoshop

بی‌شک فتوشاپ یکی از قدرتمندترین نرم‌افزارهای گرافیکی می‌باشد که این روزها تقریبا تمامی افراد با آن آشنایی دارند. فتوشاپ جزو معروف‌ترین و پرکاربرترین نرم‌افزار گرافیکی است که طرفداران بسیاری نیز دارد. نرم‌افزار فتوشاپ برای شرکت Adobe است. نرم‌افزار فتوشاپ به دلیل امکانات زیادی که دارد گستره بیشتری از افراد را به سمت خود می‌کشاند چه افرادی که درزمینه طراحی گرافیکی ثابت و یا طراحی گرافیکی متحرک کار می‌کنند به‌نوعی با نرم‌افزار فتوشاپ آشنا هستند و نیازشان را برطرف می‌سازد.

ایلوستریتور
ایلوستریتور

ایلوستریتور Illustrator

ایلوستریتور برخلاف فتوشاپ، نرم‌افزار قدرتمند برداری یا همان وکتور می‌باشد که توسط شرکت Adobe تولید شده و این روزها بازار بسیار خوبی دارد. شرکت ادوبی با تولید نرم‌افزار ایلوستریتور کمبودهای فتوشاپ را جبران کرد.به عبارتی این نرم افزار ترکیبی از امکانات کورل و فتوشاپ می‌باشد ومحیط کاری ایلوستریتور بسیاز شبیه فتوشاپ است و این در نرم‌افزار بسیار ارتباط نزدیکی با یکدیگر دارند.

ادوبی ایندیزاین
ادوبی ایندیزاین

ایندیزاین InDesign

ایندیزاین (Adobe InDesign) این نرم‌افزار در صنعت چاپ و صفحه‌آرایی بکار می‌رود و صورت کلی برای گردآوردن و کنار هم قراردادن متون و عناصر نگاره‌ای در قالب صفحات است و عمدتا بصورت مستقیم برای نگارش و ویرایش متون و نیز ایجاد و تغییر فایل‌های تصویری بکار نمی‌رود.
از این نرم‌افزار بیشتر در آماده‌سازی مجلات، کتاب‌ها، سررسیدها، برشورهای تبلیغاتی و مانند آن‌ها استفاده می‌کنند.

کورل دراو
کورل دراو

کورل دراو CorelDraw

نرم‌افزار کورل یا کورل دراو جزو یکی دیگر از نرم‌افزارهای محبوب درزمینه گرافیک می‌باشد که از این نرم‌افزار اکثر برای طراحی استفاده می‌شود و کمتر در ویرایش تصویر مورداستفاده قرار می‌گیرد. نرم‌افزار CorelDraw برای شرکت Corel است. امکان استفاده از گرافیک‌های برداری و پیکسلی در نرم‌افزار کورل وجود دارد اما این نرم‌افزار اصولاً به‌عنوان نرم‌افزار وکتوری شناخته می‌شود.

مراحل سفارش طراحی گرافیک :

انتخاب نوع محصول و مشاوره با طراحان ما

۱- انتخاب نوع محصول و مشاوره با طراحان ما
۲- تعیین هزینه و پرداخت
۳- طراحی گرافیک محصول و ارائه به مشتری جهت رفع ایرادات
۴- تائید نهایی و تحویل کار